Новите неща

December
2021

Елегантен интериор с мои картини

Като художник винаги съм щастлива, когато моите картини намират дом в обстановка, близка до собствените ми естестически усещания. Затова с особено удоволствие ви представям този елегантен и модерен интериор, в който реализирах не само комбинация от оригинални картини и принтове, но и най-голямото си маслено платно досега. Почти абстрактният морски пейзаж “Прераждане” рисувах специално за цветната акцентна стена в отвореното пространство на хол, трапезария и кухня. Тъй като интериорът имаше нужда от още “стопляне”, се спряхме на преобладаващо карамелени тонове за картината. Собствениците на жилището имат позитивно отношение към комбинирането на оригинали и репродукции, затова в хола добавихме и два принта върху платно: на “Нежна” и “Сред звездите”, които допълниха естествено формиралите се ниши след разполагането на мебелите. За спалнята отново на цветна стена избрахме кадриран принт на “Морето в мен”, който кореспондира с наситеното океанско зелено на леглото. Проектът беше реализиран между декември 2020 и април 2021.
January
2020

Мезонет с мои оригинали

Постепенното придобиване на произведения на изкуството с вкус и отношение може да доведе до изключителен визуален резултат. Добър пример за това е новият дом на мои клиенти, които в предишното си жилище вече имаха 4 оригинални мои картини - маслено платно и три сухи пастела. Докато изпълняваха интериорния проект на новия си мезонет, дело на Rejin Design, клиентите придобиха още 2 мои картини с маслени бои - едното платно украси втората семейна спалня, а второто - с размер 120 х 100 см, се превърна в основен арт акцент за трапезарията. Трите пастела прерамкирахме, за да са в тон с медния ефект на широкия профил и осветителните тела. Резултатът е елегантна артистичност, в хармония с усещането за въздушност, заложено от интериорния дизайнер във всички помещения на жилището. Благодаря на клиентите за доверието и за избора на мои творби за техния красив и уютен дом! Щастлива съм, че картините допълват прекрасната атмосфера, на която се наслаждават всеки ден.
April
2015

Офис с фламенко оригинали

С голямо удоволствие ви представям най-новия Acrista арт проект, който реализирах в продължение на близо шест месеца. Проектът включваше поръчка за създаване на четири картини, които да бъдат разположени сред елегантната обстановка на офис в голяма бизнес сграда в центъра на София. Сюжетът на три от картините беше избран с идеята да въздейства със силен енергиен заряд, а четвъртата, която е със средиземноморска атмосфера - да носи усещане за релакс, като все пак е тематично свързана с останалите. Установената вече подредба на пространството предопредели големината и формата на картините. За всички тях разработих идейни проекти за визуализация съвместно с клиентката, която имаше ясна представа с какво излъчване да бъдат произведенията. За рамкирането подбрахме еднакъв профил, който ефектно ги отделя от бледо жълтия нюанс на стените и същевременно създава усещането за необходимия обем в просторното помещение. Партньор в рамкирането отново беше ателие Арковна (София, ул. Шипка 6). Благодаря на клиенткатa, която ми се довери и спомогна това прекрасно арт предизвикателство да бъде реализирано по най-добрия възможен начин.
Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK