За архитекти и дизайнери

Идеи за сътрудничество

Радвам се винаги, когато като художник имам възможност да участвам в интересни интериорни проекти, в които картините ми допълват елегантна и артистична обстановка. Най-често съм полезна с оригинални маслени платна - налични в момента или рисувани за конкретно пространство и с репродукции (принтове) на определени мои картини върху платно, на подрамка, готови за окачване.

 

За по-нестандартните пространства от определени картини е възможно отпечатване на изображение върху самозалепващ тапет с различен завършек (канава, пясък), както и отпечатване на изображение върху различни повърхности - стъкло, текстил, пенокартон, коматекс, фотохартия.


За използване на снимки на мои картини в интериори проекти и други детайли за съвместна работа, моля свържете се с мен като използвате формата в раздел Контакти.

 

Галерията от снимки на тази страница ще допълвам с интересни примери за идейни и осъществени проекти с интериорни дизайнери и архитекти.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK