Къде да разгледате

Acrista Art студио + кът за клиенти

София, бул. Шипченски проход

Подарете си специално артистично преживяване като посетите моето елегантно арт пространство, което е истински оазис сред динамиката на външния свят.


Тук в цветна, творческа атмосфера и на чаша ароматно кафе можете да разгледате галерийната стена с налични за покупка оригинални картини с маслени бои, както и ваучери за подарък на избрана от вас стойност.


Ще имате възможност и да надникнете “къде се създава магията” и да разгледате започнати платна в процес на работа - те могат да бъдат заявени предварително, още преди да са напълно готови и преди публикуването им на сайта.


Студиото се намира на бул. Шипченски проход в София, а часовете за посещение са през седмицата и съботния ден. Посещенията са само след предварителна уговорка на acrista at acrista dot com или на тел: 0887 98 68 79.


Моля имайте предвид, че докато работя, телефонът е на Do not disturb режим (дава заето) и връщам обаждане при първа възможност.


Вече е по-лесно отвсякога да си подарите мигове на спокойствие, естетическа наслада и изящност!

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK