Мезонет с мои оригинали

Постепенното придобиване на произведения на изкуството с вкус и отношение може да доведе до изключителен визуален резултат. Добър пример за това е новият дом на мои клиенти, които в предишното си жилище вече имаха 4 оригинални мои картини - маслено платно и три сухи пастела.

Докато изпълняваха интериорния проект на новия си мезонет, дело на Rejin Design, клиентите придобиха още 2 мои картини с маслени бои - едното платно украси втората семейна спалня, а второто - с размер 120 х 100 см, се превърна в основен арт акцент за трапезарията.

Трите пастела прерамкирахме, за да са в тон с медния ефект на широкия профил и осветителните тела.

Резултатът е елегантна артистичност, в хармония с усещането за въздушност, заложено от интериорния дизайнер във всички помещения на жилището.

Благодаря на клиентите за доверието и за избора на мои творби за техния красив и уютен дом! Щастлива съм, че картините допълват прекрасната атмосфера, на която се наслаждават всеки ден.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK