Новите неща

October
2023

Acrista Art Календар 2024

October 2023
Продължавам да създавам за вас елегантни арт продукти и съм изключително щастлива да ви представя“Време за поезия” - Аcrista Art календара за 2024 година. Желанието ми този път беше да ви изненадам с нещо ново и с екипа ми работихме по идеята да сътворим новия календар като малко арт бижу - красив, оригинален и същевременно практичен. Всички се нуждаем от повече красота и поетичност в дните си, затова създадохме календара като късче изящност за бюрото в офиса или удома, което винаги да е близо до вас, да ви зарежда, отморява и да носи усещане за артистизъм и поезия. За корицата на календара избрах детайл от картината “Морето в мен”, която е “облечена” в разкошен кадифен ламинат, а основата е в топъл перлен бронз. Календарът е с размер 29х18 см и съдържа 12 картини с размер 17 х 17 см. С цел оптимизиране на времето заявените календари ще бъдат разпращани на 12 декември и 20 декември. Тиражът не е голям, така че не оставяйте за последния момент :) Заявете бройки през сайта или като ми пишете на съобщения.
February
2023

Представяне на серия "20 малки чудеса"

February 2023
Огромни благодарности на всички гости, които станаха част от представянето на изящно-декоративната серия “20 малки чудеса”, създадена специално за 20-годишнината на марката Acrista Art. Нарисувана импулсивно, почти на един дъх, серията се роди от огромното ми желание и ентусиазъм да създам нещо ново и то - с почти детско любопитство към експеримента и креативността в най-чистата й форма. Мини чудесата са симбиоза между приложното и изящното, те са украсени със силен релеф, структурна паста, вградени елементи, бижута, морски съкровища и ефектна комбинация на акрил - металик с маслени бои. Обгърнати са от стилни одежди от черен мат и са поставени зад почти невидимо музейно стъкло. Представянето им се състоя в елегантната и вдъхновяваща атмосфера на Astella Home, където се разговорихме приятно нa чаша ароматно кафе в съботния следобед и всички бяхме единодушни, че Малките творения задължително трябва да се разгледат наяве, за да се усети истинската им сила и очарование. Специални благодарности на Астела Хоум за любезно предоставеното за събитието пространство. Малките чудеса, които все още са налични, ще можете да разгледате наяве, ако посетите ателието ми за клиенти в кв. Гео Милев, а за покупки посетете раздел Портфолио/Оригинални картини тук на сайта. Благодаря и на Мариета Спасова, която се погрижи за прекрасните фотографии по време на представянето. Серията “20 малки чудеса” посвещавам на Марги, моята майка, която ни напусна неочаквано в края на месец януари 2023, но успя преживе да види малките красоти и ме подкрепяше докрай в реализацията на проекта.
Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK