Представяне на серия "20 малки чудеса"

Огромни благодарности на всички гости, които станаха част от представянето на изящно-декоративната серия “20 малки чудеса”, създадена специално за 20-годишнината на марката Acrista Art.

 

Нарисувана импулсивно, почти на един дъх, серията се роди от огромното ми желание и ентусиазъм да създам нещо ново и то - с почти детско любопитство към експеримента и креативността в най-чистата й форма.

 

Мини чудесата са симбиоза между приложното и изящното, те са украсени със силен релеф, структурна паста, вградени елементи, бижута, морски съкровища и ефектна комбинация на акрил - металик с маслени бои. Обгърнати са от стилни одежди от черен мат и са поставени зад почти невидимо музейно стъкло.


Представянето им се състоя в елегантната и вдъхновяваща атмосфера на Astella Home, където се разговорихме приятно нa чаша ароматно кафе в съботния следобед и всички бяхме единодушни, че Малките творения задължително трябва да се разгледат наяве, за да се усети истинската им сила и очарование.

 

Специални благодарности на Астела Хоум за любезно предоставеното за събитието пространство. Малките чудеса, които все още са налични, ще можете да разгледате наяве, ако посетите ателието ми за клиенти в кв. Гео Милев, а за покупки посетете раздел Портфолио/Оригинални картини тук на сайта.

Благодаря и на Мариета Спасова, която се погрижи за прекрасните фотографии по време на представянето.

 

Серията “20 малки чудеса” посвещавам на Марги, моята майка, която ни напусна неочаквано в края на месец януари 2023, но успя преживе да види малките красоти и ме подкрепяше докрай в реализацията на проекта.

 

 

 

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK