Новите неща

October
2023

Acrista Art Календар 2024

October 2023
Продължавам да създавам за вас елегантни арт продукти и съм изключително щастлива да ви представя“Време за поезия” - Аcrista Art календара за 2024 година. Желанието ми този път беше да ви изненадам с нещо ново и с екипа ми работихме по идеята да сътворим новия календар като малко арт бижу - красив, оригинален и същевременно практичен. Всички се нуждаем от повече красота и поетичност в дните си, затова създадохме календара като късче изящност за бюрото в офиса или удома, което винаги да е близо до вас, да ви зарежда, отморява и да носи усещане за артистизъм и поезия. За корицата на календара избрах детайл от картината “Морето в мен”, която е “облечена” в разкошен кадифен ламинат, а основата е в топъл перлен бронз. Календарът е с размер 29х18 см и съдържа 12 картини с размер 17 х 17 см. С цел оптимизиране на времето заявените календари ще бъдат разпращани на 12 декември и 20 декември. Тиражът не е голям, така че не оставяйте за последния момент :) Заявете бройки през сайта или като ми пишете на съобщения.
October
2019

Acrista Art календар за 2020

October 2019
С голямо вълнение ви представям първия голям календар с мои картини, който нарекох “Мечтано време”. Стремя се всеки Acrista Art продукт да е елегантен, с интересна концепция и с изключително качество, затова с екипа ми създадохме не просто календар, а истинско естетическо преживяване! “Мечтано време” съдържа 13 картини върху картон с ефект на платно. Като необичаен елемент в дизайна добавихме още 12 страници от паус с ръчно рисувани от мен скици, които подсказват картината за следващия месец. Календариумът е семпъл и изчистен, като акцентът е върху творбата и настроението, което тя носи. Дизайнът на календара замислихме така, че да има и практическо приложение. След края на всеки месец или в края на годината бихте могли да рамкирате избрани от вас картини, да ги аранжирате в дома или офиса си или дори да ги подарите. Календарът ще е с цена 50 лв, но ако заявите и предварително заплатите своите бройки до 30 октомври, цената ще е с 10% отстъпка. Заявените бройки ще бъдат разпращани от началото на ноември. Не забравяйте, че “Мечтано време” ще е изключително подходящ за подарък и с него може да зарадвате близки, приятели и колеги за предстоящия празничен сезон. Подарете (си) изящност!
October
2006

Благотворителен проект “Да си жена”

October 2006
Официалното представяне на стихосбирката "Да си жена" откри Кампанията за борба с рака на гърдата 2006 на Националната асоциация на жените с онкологични заболявания в България. Вече четвърта поредна година кампанията се провежда под Патронажа на г-жа Зорка Първанова. Събитието се състоя в Дипломатически клуб Глория Палас сред изявени личности на обществения живот, сподвижници на асоциацията и ценители на изкуството. Представянето бе съпроводено от изложба на моите картини, включени в книгата. На официалното откриване заедно с Мариана Дончева, автор на стиховете в книгата, дарихме 300 броя от тиража на стихосбирката на Националната асоциация на жените с онкологични заболявания в България. Така книгата достигна стотиците жени, подпомагани от Асоциацията в близо 50 града из цялата страна, за да им вдъхне духовна подкрепа, сила и надежда. Средствата от останалата част от тиража на книгата са предназначени за подпомагане на различни кампании за борба с рака. Издаването на стихосбирката нямаше да е възможно без подкрепата на компаниите Logitech и ЗАД "Булстрад Живот". За популяризиране на идеята ни съдействаха електронните издания www.az-jenata.com и www.bg-mamma.com, в помощ на инициативата се включиха и частни лица. Проекти като книгата „Да си жена”, които възникват като идея спонтанно и от сърце, са истинско предизвикателство към креативността и упоритостта, с която се довеждат до успешен край. „Да си жена” не е обикновена книга. Тя е откровен израз на житейския опит, на обичта и надеждата, на лутанията и възторзите, съмненията и вярата, които се раждат в женското сърце. И е факт поради нестихващата увереност, че смисълът да създаваш красота, е да я даряваш със съпричастност.
Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK