Офис с фламенко оригинали

С голямо удоволствие ви представям най-новия Acrista арт проект, който реализирах в продължение на близо шест месеца.

Проектът включваше поръчка за създаване на четири картини, които да бъдат разположени сред елегантната обстановка на офис в голяма бизнес сграда в центъра на София.

Сюжетът на три от картините беше избран с идеята да въздейства със силен енергиен заряд, а четвъртата, която е със средиземноморска атмосфера - да носи усещане за релакс, като все пак е тематично свързана с останалите.

Установената вече подредба на пространството предопредели големината и формата на картините. За всички тях разработих идейни проекти за визуализация съвместно с клиентката, която имаше ясна представа с какво излъчване да бъдат произведенията.

За рамкирането подбрахме еднакъв профил, който ефектно ги отделя от бледо жълтия нюанс на стените и същевременно създава усещането за необходимия обем в просторното помещение.

Партньор в рамкирането отново беше ателие Арковна (София, ул. Шипка 6).

Благодаря на клиенткатa, която ми се довери и спомогна това прекрасно арт предизвикателство да бъде реализирано по най-добрия възможен начин.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK