Елегантен интериор с мои картини

Като художник винаги съм щастлива, когато моите картини намират дом в обстановка, близка до собствените ми естестически усещания. Затова с особено удоволствие ви представям този елегантен и модерен интериор, в който реализирах не само комбинация от оригинални картини и принтове, но и най-голямото си маслено платно досега.

 

Почти абстрактният морски пейзаж “Прераждане” рисувах специално за цветната акцентна стена в отвореното пространство на хол, трапезария и кухня. Тъй като интериорът имаше нужда от още “стопляне”, се спряхме на преобладаващо карамелени тонове за картината.

Собствениците на жилището имат позитивно отношение към комбинирането на оригинали и репродукции, затова в хола добавихме и два принта върху платно: на “Нежна” и “Сред звездите”, които допълниха естествено формиралите се ниши след разполагането на мебелите.

 

За спалнята отново на цветна стена избрахме кадриран принт на “Морето в мен”, който кореспондира с наситеното океанско зелено на леглото.
Проектът беше реализиран между декември 2020 и април 2021.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK