Изложба "Потокът на времето"

В най-горещия месец от годината Галерия Арт Виза България откри своята лятна експозиция във фоайето на Българска търговско-промишлена палата. Изложбата, озаглавена “Потокът на времето”, улови артистичните прозрения на трима талантливи и оригинални български художници, които впечатляват ценителите с визията си за света, с колорит и космополитност: Александрина Караджова, Цветелина Русалиева и Моно Петра. Представени са 16 картини, изпълнени с различни материали - сух пастел, акрил и масло, но обединени от общата идея за неумолимия ход на времето, който провокира експресивни съновидения и цветна поезия в творческата душа.

Събитието за откриването на експозицията съвпадна с ежегодната среща на Европейския клуб при Българска търговско-промишлена палата и бе открито от г-н Цветан Симеонов, Председател на БТПП. Откриването на изложбата уважиха г-жа Ингрид Шикова, Председател на Евроклуба, Н. Пр. г-н Лешек Хенсел - Посланик на Република Полша, г-н Яцек Адамски - Вицепрезидент на полската Конфедерация на частните работодатели „Лавиатан” и член на Конфедерацията на европейския бизнес „Бизнесюръп”, както и множество представители на бизнеса и почитатели на изкуството. Гостите бяха изключително впечатлени от селекцията на Арт Виза България и самите художници.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK