Изложба "Изящна и огнена"

Първата вечер на месец декември се превърна в истински празник за мен и многобройните гости на откриването на новата ми изложба, приютена в артистичното пространство на галерия The Art Foundation.
След като три години отсъствах от арт сцената, за мен беше неописуемо вълнение да представя силната и завладяваща изложба, която нарекох “Изящна и огнена”. Пространството на галерията се изпълни до край от десетки почитатели от сферата на бизнеса, медиите и изкуството, които дойдоха да се насладят на моите нежни и пламенни маслени платна. Щастлива съм, че те възторжено се потопиха в моя свят на ефирност, интимност и стихия и заедно създадохме една магична атмосфера.

Вечерта на откриването на изложбата представих и новия Acrista Арт каталог, в който освен фигуративни маслени картини, включихме и мои стихове, импресии, размисли за процеса на рисуване и снимков материал от ателието, в което работя.

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK