За празничния сезон

Предстои най-магичното време от годината, когато си подаряваме мигове на вълшебство, красота и изящност.

И през този сезон се надявам заедно да донесем радост на близките на сърцето ви с творенията, които създавам с много любов и внимание.

В ателието за клиенти ви очакват оригинални картини и принтове върху платно, които ще подготвя за вас в елегантна празнична опаковка.

Не по-малко красота ще донесат елегантните ваучери за подарък, които са придружени от ръчно украсени пликове и са на избрана от вас стойност.

Ордери за Картините с опция за принт ще има на 15 ноември, на 1 и 15 декември. Aко принтовете са за подарък за Коледа и трябва да са при вас най-късно на 23 декември, трябва да ги поръчате за ордера на 1 декември, за да стигнат до вас навреме за празника.


През този период ще се радвам да ви посрещна в уютната атмосфера на ателието за клиенти, но и ще имате възможност както досега да получите избраните картини и ваучери за подарък до удобен за вас адрес.


Светъл, спокоен и усмихнат празничен сезон!

Чанта

Няма добавени продукти в чантата

Сайтът ми използва “бисквитки”, за да работи добре. Ако искате да разберете какви данни се записват в тях, натиснете тук. Продължавайки напред, вие се съгласявате с тази функционалност.

OK